Simonida VI

VIZANTIJSKA PRINCEZA, SIMONIDA, ZBOG SVOJE LEPOTE I NEOBIČNE SUDBINE, BILA JE INSPIRACIJA MNOGIM UMETNICIMA.
GRACIOZNOST KOJA PLENI I ANDJEOSKA AURA ZASENIĆE SVE PRISUTNE, A VAŠ LIČNI OSEĆAJ BIĆE DA STE I SAMI PRINCEZA, BAŠ KAO SIMONIDA.

Haljina je sačinjena od 100% sirovog pamuka sa identičnom postavom koji nije hemijski tretiran i farban. Tradicionalnim „punim“ vezom iz naših krajeva, ručno je odradjeno nebrojeno delikatnih, komplikovanih detalja duž haljine, rukava kao i na okoratniku i odgovarajućem pojasu.

*RUČNO RADJENI POJAS SE DOBIJA GRATIS UZ HALJINU

Dostupna je samo JEDNA VERZIJA svake haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije garderobe.
Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg veb sajta i newsletter-a.

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

ZA BILO KAKVA DODATNA PITANJA O HALJINI ILI O POSTUPKU KUPOVINE POŠALJITE UPIT KLIKOM NA DUGME ISPOD TEKSTA I OSOBA IZ NAŠEG TIMA ĆE VAS KONTAKTIRATI.

71,880.00 rsd

Dostupnost: Samo 1 je preostalo na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% Sirovi pamuk sa identičnom postavom
– Hemijski netretirana, u svojoj prirodnoj boji
– Vez

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Dužina haljine: 152 cm
– Dužina rukava / Širina rukava: 62 cm / 56 cm 

– Širina poprsja: do 112 cm
– Dužina pojasa: 130 cm
– Širina pojasa: 8 cm

Konfekcijske veličine koje pokriva: 36 – 44

* Konfekcijske veličine su prikazane u svrhu lakšeg snalaženja, jer postoje odstupanja u zavisnosti od građe, stoga je preporučljivo voditi se dimenzijama prikazanim u centimetrima.

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0