Simonida III

VIZANTIJSKA PRINCEZA, SIMONIDA, ZBOG SVOJE LEPOTE I NEOBIČNE SUDBINE, BILA JE INSPIRACIJA MNOGIM UMETNICIMA.
GRACIOZNOST KOJA PLENI I ANDJEOSKA AURA ZASENIĆE SVE PRISUTNE, A VAŠ LIČNI OSEĆAJ BIĆE DA STE I SAMI PRINCEZA, BAŠ KAO SIMONIDA.

Haljina je sačinjena od 8 metara – 100% sirovog pamuka koji nije hemijski tretiran i farban. Tradicionalnim „punim“ vezom iz naših krajeva, ručno je odradjeno nebrojeno delikatnih, komplikovanih detalja duž cele haljine,rukava kao i na okoratniku i odgovarajućem pojasu.

*RUČNO RADJENI POJAS SE DOBIJA GRATIS UZ HALJINU

Dostupna je samo JEDNA VERZIJA svake haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije garderobe.
Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg veb sajta i newsletter-a.

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

59,880.00 rsd

Nema na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% Sirovi pamuk sa identičnom postavom
– Hemijski netretirana, u svojoj prirodnoj boji
– Vez

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Visina modela: 175 cm
– Dužina haljine: 150 cm
– Dužina rukava ( gornja strana ): 60 cm / Kosina rukava: 80 cm / 
Širina rukava: 80 cm
– Širina rukava ispod pazuha: 50 cm 

– Širina poprsja: do 110 cm
– Dužina pojasa: 142 cm 

Konfekcijske veličine koje pokriva: 36 – 44

* Konfekcijske veličine su prikazane u svrhu lakšeg snalaženja, jer postoje odstupanja u zavisnosti od građe, stoga je preporučljivo voditi se dimenzijama prikazanim u centimetrima.

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0