Samana

SAMANA ODBACUJE AUTORITET. NJENO PRAVO „JA“ JE LUTAJUĆI UČITELJ I TRAGAČ ZA ISTINOM. ONA DOŽIVLJAVA SVOJU SLOBODU ISTRAŽUJUĆI LEPOTE SVETA.

Haljina je sačinjena u potpunosti od 100% sirovog pamuka, sa odgovarajućom postavom. Ručno radjeni detalji od jutinog konca se nalaze u 8 krakova i pleteni su ukupno oko 20 sati od strane jednog para ruku.

*RUČNO RADJENI POJAS SE DOBIJA GRATIS UZ HALJINU

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

22,680.00 rsd

Dostupnost: Na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% sirovi pamuk sa identičnom postavom
– Hemijski netretiran, u svojoj prirodnoj boji
– Jutin konac

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Visina modela: 175 cm
– Dužina: 140 cm
– Dužina rukava: Od 60 do 75cm
– Širina poprsja: Do 110 cm 

Konfekcijske veličine koje pokriva: 36 – 44

* Konfekcijske veličine su prikazane u svrhu lakšeg snalaženja, jer postoje odstupanja u zavisnosti od građe, stoga je preporučljivo voditi se dimenzijama prikazanim u centimetrima.

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0