Roksanda

BOJE ZEMLJE I BOJE ZORE, ZAJEDNO SU ZAPLESALE OVOM, NEODOLJIVOM, RUČNO RADJENOM HALJINOM. ROKSANDA JE SVETLOST, ELEGANCIJA POZNATA PRIRODI, SKLAD KOJI SE SAMO U NJOJ SREĆE I UMETNOST KOJA JE NJOME INSPIRISANA.

Haljina je sačinjena od 100% sirovog pamuka koji nije hemijski tretiran i farban. Zahtevnim umetničkim vezom ručno je odrađeno nebrojeno delikatnih, komplikovanih detalja duž cele haljine, rukava kao i na okoratniku i odgovarajućem pojasu. Svi detalji su rađeni duplim bodom, što znači da je u izradi ove haljine utrošeno duplo više vremena i materijala.

*RUČNO RAĐENI POJAS SE DOBIJA GRATIS UZ HALJINU

Dostupna je samo JEDNA VERZIJA  haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije haljine.
Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg web sajta i newsletter-a.

ZA BILO KAKVA DODATNA PITANJA O HALJINI ILI O POSTUPKU KUPOVINE POŠALJITE UPIT KLIKOM NA DUGME ISPOD TEKSTA I OSOBA IZ NAŠEG TIMA ĆE VAS KONTAKTIRATI.

72,000.00 rsd

Nema na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% Sirovi pamuk sa identičnom postavom
– Hemijski netretirana, u svojoj prirodnoj boji
– Umetnički vez, ručni rad
– Pamučna čipka 

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Dužina haljine: 160 cm
– Obim grudi: 110 cm
– Dužina rukava: 65 cm 

– Dužina pojasa: 133 cm
– Širina pojasa: 8 cm

Konfekcijske veličine koje pokriva: 36 – 44

* Konfekcijske veličine su prikazane u svrhu lakšeg snalaženja, jer postoje odstupanja u zavisnosti od građe, stoga je preporučljivo voditi se dimenzijama prikazanim u centimetrima.

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati 

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0