Povrat i zamena

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke kontaktirate putem e-maila sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail: info@koshtana.com i opišete kakav problem imate.
U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo na izjavljenu reklamaciju elektronskim putem (e-mail) tako što ćemo potvrditi prijem reklamacije, odnosno saopštiti broj pod kojim je zavedena Vaša reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana, a za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Reklamacije na oštećenje u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidljiva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe. Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li je oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi komadi su na broju, možete potpisati prijem pošiljke.

Zamena veličine i zamena artikla za drugi

Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen i korišćen, a troškove vraćanja snosi kupac. Kao kupac možete ali niste obavezni da navedete razloge zamene. Zamena se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od dana prijema pošiljke.

• U slučaju odstupanja od navedene specifikacije obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo za drugi, a sve troškove snosi Online prodavnica Koshtana 2022 DOO Petrovaradin.

• Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

• U slučaju zamene proizvoda za drugu veličinu, prodavac je u obavezi da izvrši zamenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju. Ukoliko kupljeni proizvod za koji se traži zamena ne postoji na stanju u tom trenutku, prodavac je dužan da proizvod zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u ceni. Za slučaj nepostojanja mogućnosti zamene prodavac je dužan da kupcu vrati novac, a troškove vraćanja snosi kupac.

Za uvažene reklamacije, prodavac Koshtana 2022 DOO Petrovaradin snosi sve troškove transporta.

Pravo na odustajanje

Poštovani kupci obaveštavamo Vas da se u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača („Sl.Glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016-dr.zakon i 44/2018-dr.zakon) kupovina preko našeg web sajta (naše online prodavnice) www.koshtana.com smatra prodajom na daljinu. Ukoliko ste se predomislili u vezi sa kupovinom ili nakon isporuke paketa zaključite da vam ne odgovara veličina, boja, model i slično, unutar već navedenih 14 dana moguće je izvršiti zamenu ili dobiti povrat uplaćenog novca. Ukoliko želite da odustanete od kupovine postupak je jednostavan:

1. Kontaktirajte nas na email adresu: info@koshtana.com Rok za odustajanje od kupovine je 14 dana od trenutka zaključenja ugovora između potrošača i trgovca.

2. Potvrdićemo Vam prijem reklamacije. Nakon toga dostavićemo vam Obrazac o odustajanju od kupovine koji je potrebno da popunite i pošaljete na našu e-mail adresu: info@koshtana.com. Naš operater će Vam takođe dostaviti adresu na koju treba da vratite kupljen proizvod.

3. Proizvod treba da vratite zajedno sa fiskalnim računom najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste poslali obrazac za odustajanje na našu e-mail adresu. 

4. Nakon prijema proizvoda i stručne verifikacije njegove ispravnosti uplaćen novac će Vam biti vraćen u najkraćem roku a najkasnije za 14 dana.

5. Ukoliko odustanete od ugovora pre isporuke proizvoda uplaćen novac će Vam biti vraćen u najkraćem roku a najkasnije za 14 dana.
U slučaju bilo kakve nejasnoće vezane za kupovinu u našoj Online prodavnici možete nam se obratiti putem email adrese.

Napomena: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima odustajanja od ugovora, tj. pravom na odustajanje.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0