Petra

HALJINA PREPOZNATLJIVOG I AUTENTIČNOG RUČNOG RADA I DIZAJNA STVORENA ZA HRABRE ŽENE SNAŽNOG KARAKTERA, KOJE SU BILE INSPIRACIJA ZA IME HALJINE KOJE ZNAČI SIMBOLIČNO – STENA. 

Haljina je sačinjena od 100% sirovog pamuka u svojoj prirodnoj boji sa identičnom postavom. Tradicionalni „pun“ vez iz naših krajeva, proizveden je od strane para veštih ženskih ruku.

*RUČNO RADJENI POJAS SE DOBIJA GRATIS UZ HALJINU

Dostupna je samo JEDNA VERZIJA svake haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije garderobe.
Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg veb sajta i newsletter-a.

35,880.00 rsd

Nema na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% sirovi pamuk sa identičnom postavom u svojoj prirodnoj boji
– Ručno rađeni vez
– Identičan pojas

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Dužina haljine: 160 cm
– Širina poprsja: Do 105 cm
– Dužina rukava: 65 cm
– Visina modela: 175 cm

Konfekcijske veličine koje pokriva: 36 – 44

* Konfekcijske veličine su prikazane u svrhu lakšeg snalaženja, jer postoje odstupanja u zavisnosti od građe, stoga je preporučljivo voditi se dimenzijama prikazanim u centimetrima.

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0