Upoznaj Koshtanu

Ko je Koshtana?

Koshtana je luksuzni modni brend nastao 2022. godine kao revolucionarni podvig i preporod jedne male porodične kompanije koja više od decenije daje život i amblem autentičnosti odevnim komadima od sirovog pamuka.

Naša Misija

Misija našeg brenda je podsticaj kreiranja stila koji se bazira na kvalitetu uz unikatne i neprocenjive pečate primenjene umetnosti koji daju muzejsku vrednost svakom odevnom komadu, a izvedeni su od strane veštih artizana. Inovativni komadi u ruhu tradicionalnih rukotvorina, stvoreni su za modernu ženu koja želi da živi autentičan život i ispisuje istoriju svakim svojim korakom.

Priroda, Istorija, Tradicija

Koshtana vraća prirodnu lepotu na pijedastal i slavi jedinstvenost i individualnost kroz bezvremene komade koji ne izlaze iz mode i stvoreni su da traju večno.

Autentičan dizajn, kroj i rukotvorine poput veza, pletenja i heklanja kao i neopisiva lepota sirovog pamuka pronašli su inspiraciju u Koshtana zeni, plodu živopisne istorije, snažnog temperamenta i egzotične lepote specifične za krajolike balkanskog poluostrva.

OSETI LJUBAV NA PRVI DODIR

ZA SVE PRILIKE

Stil baziran na kvalitetu i autentičnom dizajnu za sve prilike i za sva vremena.

MANUFAKTURA

Narativ koji spaja prošlost i budućnost na autentičan način.

VEZ - RUČNI RAD

Luksuzne, unikatne haljine obogaćene jedinstvenom rukotvorinom u vidu veza.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0