Morena XXI

MORENA JE USKRSNUĆE LEPOTE KOJA JE DUGO ČUČALA U NAMA I ČEKALA PRAVI TRENUTAK DA ISPLIVA NA POVRŠINU. SVI JE IMAMO U SEBI, A SADA JE TRENUTAK DA JE ŽIVIMO!

Haljina je sačinjena od 100% sirovog pamuka u crnoj boji gušćeg tkanja. Tradicionalni „pun“ vez iz naših krajeva, proizveden je od strane para veštih ženskih ruku.

*RUČNO RADJENI POJAS SE DOBIJA GRATIS UZ HALJINU

Dostupna je samo JEDNA VERZIJA svake haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije garderobe.
Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg veb sajta i newsletter-a.

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

34,680.00 rsd

Nema na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% sirovi pamuk gušćeg tkanja u crnoj boji
– Ručno rađeni vez sa svilenim koncem i srmom
– Identičan pojas

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Dužina haljine: 145 cm
– Širina poprsja: Do 110 cm
– Dužina rukava: 63 cm
– Širina manžetne oko lakta: 28 cm
– Dužina / širina pojasa: 132 cm / 7 cm
– Visina modela: 175 cm

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0