Mitra II

AUTENTIČAN, BLAGO ASIMETRIČAN KROJ, KARAKTERISTIČAN ZA KOSHTANA MODELE SAVRŠENO SE IZDVOJIO NA HALJINI MITRA. UDOBNOST I UNIVERZALNOST NIKADA NISU BILI VIŠE „ŠIK“. 

Haljina je sačinjena od 100% pamuka u nežnoj lila boji, sa identičnom postavom i detaljima od srebrnog konca i pamučne „ombre“ čipke u lila boji.

*UKRASNI CVET sa fotografije može se naručiti uz haljinu po ceni od 1.700 RSD. Prilikom poručivanja, molimo vas da u napomeni navedete da želite dodati ukrasni cvet uz vašu haljinu.

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

16,200.00 rsd

Nema na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% pamuk sa identičnom postavom u lila boji
– Srebrni konac
– Pamučna „ombre“ čipka

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Dužina: 130 cm
– Dužina rukava: 25 cm / Širina rukava: 50 cm
– Širina poprsja: Do 130 cm

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Recenzije korisnika
5,0 Bazirano na 1 recenzija
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
NAPIŠI RECENZIJU

Hvala na ispunjenoj recenziji!

Puno vam hvala na povratnoj informaciji. Podijelite ovu recenziju sa vašim prijateljima!

Filter Reviews:
  NR
  08.25.2023
  Nataša R.
  RS RS

  Mitra 💜🖤🤍

  Draga Koshtana,imam ljubičastu,crnu I krem Mitru. Moje najomiljenije haljine iz vaše kolekcije.Udobne,razigrane,savršeno padaju.Za sve prilike ... Hvala vam što ste obogatili SVET vašim postojanjem ❤️

  Korpa
  Izaberite valutu
  Scroll to Top
  0