Mara I

OTMENA CRNA, OVAJ PUT JE OPLEMENJENA RASKOŠNIM, CVETNIM DETALJIMA U VIDU INDIVIDUALNIH GRMOVA, ZAGASITIH BOJA, KOJI PROŽIMAJU CELU PREDNJU STRANU HALJINE STVARAJUĆI TAKO NEVEROVATNU HARMONIJU.

Haljina je sačinjena od 100% pamuka gušćeg tkanja u crnoj boji. Tradicionalna tehnika „punog veza“ korišćena je da se izvezu komplikovani cvetni motivi. Mnoštvo perlica čini ove detalje još zahtevnijim za izradu.

Dostupna je samo JEDNA VERZIJA svake haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije garderobe.
Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg veb sajta i newsletter-a.

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

ZA BILO KAKVA DODATNA PITANJA O HALJINI ILI O POSTUPKU KUPOVINE POŠALJITE UPIT KLIKOM NA DUGME ISPOD TEKSTA I OSOBA IZ NAŠEG TIMA ĆE VAS KONTAKTIRATI.

71,880.00 rsd

Dostupnost: Samo 1 je preostalo na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% pamuk gušćeg tkanja u crnoj boji
– Ručno rađeni vez
– Ukrasne perlice

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Dužina haljine: 144 cm
– Širina poprsja: Do 110 cm
– Dužina rukava / Širina manžetne: 60 cm / 24 cm

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0