Luča

PRECIZNOM TEHNIKOM „POKRSTICE“ RUČNO JE URAĐEN SVOD BOŽANSTVENIH DETALJA KOJI SE NIZ HALJINU SPUŠTA I UKRAŠEN RAZNOBOJNIM PERLAMA, SVETLUCA POPUT MLEČNOG PUTA.
AUTENTIČNE, PROREZANE MANŽETNE, SAMO SU JOŠ JEDAN DODATAK NA OVOJ NADASVE NESVAKIDAŠNJOJ HALJINI KOJA JE PLOD KREATIVNE MAŠTE NAŠE VRSNE VEZILJE.

Haljina je sačinjena od 100% pamuka gušćeg tkanja u crnoj boji. Tradicionalna tehnika „pokrstice“ ( jedna od najzahtevnijih tehnika veza ) korišćena je da se izvezu komplikovani cvetni motivi. Mnoštvo perlica čini ove detalje još zahtevnijim za izradu.

Dostupna je samo JEDNA VERZIJA svake haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije garderobe.
Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg veb sajta i newsletter-a.

ZA BILO KAKVA DODATNA PITANJA O HALJINI ILI O POSTUPKU KUPOVINE POŠALJITE UPIT KLIKOM NA DUGME ISPOD TEKSTA I OSOBA IZ NAŠEG TIMA ĆE VAS KONTAKTIRATI.

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

96,000.00 rsd

Dostupnost: Samo 1 je preostalo na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% pamuk gušćeg tkanja u crnoj boji
– Ručno rađeni vez
– Ukrasne perlice

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Dužina haljine: 148 cm
– Širina poprsja: Do 115 cm
– Dužina rukava / Širina manžetne: 70 cm / 30 cm

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0