Ljuba – Hrizanteme

NAJPOPULARNIJA HALJINA NAŠEG BRENDA, DOBILA JE SVOJU, RUČNO RADJENIM VEZOM, OPLEMENJENU VERZIJU. ZA IZRADU OVE HALJINE BILO JE POTREBNO 200 SATI. DOSTUPNOST OVE HALJINE BIĆE OGRANIČENA I DOSTUPNA U SERIJAMA OD PO NEKOLIKO KOMADA OD SVAKOG MOTIVA.

Haljina je sačinjena od 100% sirovog pamuka, sa identičnom postavom, ručno rađenim vezom i ručno rađenom pamučnom čipkom.

*RUČNO RADJENI POJAS SE DOBIJA GRATIS UZ HALJINU

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

60,000.00 rsd

Dostupnost: Na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% Sirovi pamuk sa identičnom postavom
– Hemijski netretirana, u svojoj prirodnoj boji
– Široka pamučna čipka

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Dužina haljine: 148 cm
– Dužina rukava: 64 cm
– Obim grudi: 125 cm
– Dužina pojasa: 140 cm
– Širina pojasa: 8 cm

Konfekcijske veličine koje pokriva: 36 – 44

* Konfekcijske veličine su prikazane u svrhu lakšeg snalaženja, jer postoje odstupanja u zavisnosti od građe, stoga je preporučljivo voditi se dimenzijama prikazanim u centimetrima.

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0