Koshtana V

SENZUALNOST I SIROVA, NETAKNUTA LEPOTA, OTELOTVORILI SU SE U PROTAGONISTKINJI SNA KOJI KREIRAMO, POD NAZIVOM KOSHTANA.
IZUZETNO KOMPLIKOVANOM RUČNO RAĐENOM VEZU, DODATNU VREDNOST DAJE PREPOZNATLJIVI MOTIV PIROTSKOG ĆILIMA RAĐEN SVETLUCAVIM KONCEM U ŽIVOPISNIM BOJAMA. HALJINA KOJA ZAUSTAVLJA VREME.

Haljina je sačinjena od 8 metara – 100% sirovog pamuka koji nije hemijski tretiran i farban. Tradicionalnim „punim“ vezom iz naših krajeva, ručno je odradjeno nebrojeno delikatnih, komplikovanih detalja duž cele haljine, rukava kao i na okoratniku i odgovarajućem pojasu.

*Ručno radjeni pojas se dobija gratis uz haljinu

Dostupna je samo JEDNA VERZIJA  haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

ZA BILO KAKVA DODATNA PITANJA O HALJINI ILI O POSTUPKU KUPOVINE, STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU. SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE PUTEM
E-POŠTE NA ADRESU
: info@koshtana.com

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije haljine.

Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg web sajta i newsletter-a. 

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

121,200.00 rsd

Nema na zalihama

Opis

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Visina modela: 175 cm 
– Dužina haljine: 144 cm 
– Dužina rukava: 66 cm 

– Širina poprsja: 100 cm
– Dužina pojasa: 140 cm

Informacije:

– Materijal: 100% Sirovi pamuk
– Hemijski netretirana, u svojoj prirodnoj boji
– Vez

Detalji & Održavanje
:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati  

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0