Koshtana IV

SENZUALNOST I SIROVA, NETAKNUTA LEPOTA, OTELOTVORILI SU SE U PROTAGONISTKINJI SNA KOJI KREIRAMO, POD NAZIVOM KOSHTANA.
IZUZETNO KOMPLIKOVANOM RUČNO RAĐENOM VEZU, DODATNU VREDNOST DAJE SLIKOVITI SREDNJOVEKOVNI MOTIV RAĐEN SVETLUCAVIM KONCEM SA DETALJIMA OD RAZNOBOJNIH PERLICA. HALJINA KOJA ZAUSTAVLJA VREME.

Haljina je sačinjena od 8 metara – 100% sirovog pamuka koji nije hemijski tretiran i farban. Tradicionalnim „punim“ vezom iz naših krajeva, ručno je odradjeno nebrojeno delikatnih, komplikovanih detalja duž cele haljine,rukava kao i na okoratniku i odgovarajućem pojasu.

*Ručno radjeni pojas se dobija gratis uz haljinu

Dostupna je samo JEDNA VERZIJA  haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

ZA BILO KAKVA DODATNA PITANJA O HALJINI ILI O POSTUPKU KUPOVINE, STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU. SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE PUTEM
E-POŠTE NA ADRESU
: info@koshtana.com

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije haljine.

Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg web sajta i newsletter-a. 

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

126,000.00 rsd

Nema na zalihama

Opis

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Visina modela: 175 cm 
– Dužina haljine: 142 cm 
– Dužina rukava: 60 cm

– Širina poprsja: 100 cm
– Dužina pojasa: 140 cm

Informacije:

– Materijal: 100% Sirovi pamuk
– Hemijski netretirana, u svojoj prirodnoj boji
– Vez

Detalji & Održavanje
:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati  

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0