Jerina II – Unikat

MAGIČAN UGARSKI MOTIV, RAÐEN TEHNIKOM PUNOG VEZA, PROŠIO JE OVU KRALJEVSKU LEPOTICU, TOPLIM NITIMA NARANDžASTE, ČINEĆI JE KOMPLETNOM I OČARAVAJUĆOM. KOMPLIKOVANI RUČNI RAD I SILUETA DOSTOJNA DVORA, SAVRŠENE SU ZA PRILIKE U KOJIMA JE ČAROLIJA IMPERATIV.

Haljina je sačinjena od 8 metara – 100% sirovog pamuka koji nije hemijski tretiran i farban. Tradicionalnim vezom iz naših krajeva, ručno je odrađeno nebrojeno delikatnih, komplikovanih detalja duž cele haljine, rukava kao i na okoratniku i odgovarajućem pojasu. Detalji na rukavima su ručno rađena pamučna čipka.

Dostupna je samo 
JEDNA VERZIJA  haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

*Ručno radjeni pojas se dobija gratis uz haljinu

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije haljine.
Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg web sajta i newsletter-a.

ZA BILO KAKVA DODATNA PITANJA O HALJINI ILI O POSTUPKU KUPOVINE POŠALJITE UPIT KLIKOM NA DUGME ISPOD TEKSTA I OSOBA IZ NAŠEG TIMA ĆE VAS KONTAKTIRATI.

117,600.00 rsd

Nema na zalihama

Opis

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Visina manekenke: 176 cm 
– Dužina haljine: 142 cm
– Dužina rukava: 80 cm
– Obim grudi: 115 cm
– Dužina pojasa: 140 cm
– Širina pojasa: 7 cm

Informacije:

– Materijal: 100% Sirovi pamuk
– Hemijski netretirana, u svojoj prirodnoj boji
– Vez

Detalji & Održavanje
:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati  

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0