Jefimija II

KADA BI LJUBAV UTKANA PUTEM VEZA MOGLA NOSITI NAZIV, TAJ NAZIV BI SVAKAKO BIO „JEFIMIJA“.
HALJINA IMENOVANA PO NAJZNAČAJNIJOJ VEZILJI SA NAŠIH PROSTORA, OSVAJA NAS BOGATIM RELJEFNIM, CVETNIM MOTIVIMA, RAĐENIM DUPLIM, IZUZETNO ZAHTEVNIM BODOM.
POPUT PRVIH PROLEĆNIH DANA U MAGIČNOJ BAŠTI IZ BAJKE, SVETLUCAVI CVETNI MOTIVI OVE HALJINE, VODE NAS UPRAVO U BAJKU, A PRELEPA ČIPKA DOPRINOSI NESVAKIDAŠNJEM UTISKU KOJI OVO REMEK-DELO OSTAVLJA NA NAS.

Haljina je sačinjena od 100% sirovog pamuka koji nije hemijski tretiran i farban. Zahtevnim umetničkim vezom ručno je odrađeno nebrojeno delikatnih, komplikovanih detalja duž cele haljine, rukava kao i na okoratniku i odgovarajućem pojasu. Svi detalji su rađeni duplim bodom, što znači da je u izradi ove haljine utrošeno duplo više vremena i materijala.

*RUČNO RAĐENI POJAS SE DOBIJA GRATIS UZ HALJINU

Dostupna je samo JEDNA VERZIJA  haljine u ovoj kolekciji. Budući da je garderobi potrebno do 30 dana da se završi, odlučili smo da ograničimo dostupnost iste, kako bismo održali njenu originalnost i jedinstvenost.

Nakon prodaje svakog pojedinačnog artikla, biće proizveden novi sa različitim motivima, što će vam omogućiti da budete jedini vlasnik ove verzije haljine.
Kupci će biti obavešteni o dostupnosti svakog novog modela čim postane dostupan putem našeg web sajta i newsletter-a.

ZA BILO KAKVA DODATNA PITANJA O HALJINI ILI O POSTUPKU KUPOVINE POŠALJITE UPIT KLIKOM NA DUGME ISPOD TEKSTA I OSOBA IZ NAŠEG TIMA ĆE VAS KONTAKTIRATI.

96,000.00 rsd

Dostupnost: Samo 1 je preostalo na zalihama

Opis

Informacije:

– Materijal: 100% Sirovi pamuk sa identičnom postavom
– Hemijski netretirana, u svojoj prirodnoj boji
– Umetnički vez, ručni rad
– Pamučna čipka 

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Dužina haljine: 143 cm
– Obim grudi: 110 cm
– Dužina rukava / Širina rukava: 68 cm /
75 cm
– Dužina pojasa: 139 cm
– Širina pojasa: 7 cm

Konfekcijske veličine koje pokriva: 36 – 44

* Konfekcijske veličine su prikazane u svrhu lakšeg snalaženja, jer postoje odstupanja u zavisnosti od građe, stoga je preporučljivo voditi se dimenzijama prikazanim u centimetrima.

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati 

*Kada je reč o veličini, 100% sirovi pamuk će biti vaš prijatelj jer će uvek biti u skladu sa vašim merama. Nakon pranja okačite haljinu na vešalicu i ukoliko želite, nežno je povucite ka dole kako biste je produžili nekoliko centimetara. Sirovi pamuk je živi materijal, i tako se ponaša.

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0