Informacije o carinama

Dragi Koshtana kupci,

S obzirom na to da naši proizvodi putuju preko granica da bi stigli do vas, želimo da vam pružimo što transparentnije informacije o mogućim dodatnim troškovima koje možete imati prilikom preuzimanja Koshtana proizvoda. Ove troškove, uključujući carinu i PDV, propisuju carinske službe vaših država, te nismo u mogućnosti da utičemo na njih.

Bosna i Hercegovina

Za naše kupce iz Bosne i Hercegovine, molimo vas da imate na umu sledeće:

– Za pošiljke vrednosti preko 300 KM, prilikom preuzimanja pošiljke plaća se carinska stopa od 10% od vrednosti porudžbine. Potom se od iznosa porudžbine odbija iznos plaćene carine i na tako dobijeni iznos se primenjuje i plaća stopa PDV-a od 17%.

Crna Gora

Za naše kupce iz Crne Gore, molimo vas da obratite pažnju na ove informacije:

– Za pošiljke vrednosti između 75€ i 150€ prilikom preuzimanja pošiljke obračunava se i naplaćuje PDV od 21%.
– Za pošiljke vrednosti između 150€ i 1000€ prilikom preuzimanja pošiljke naplaćuju se carina i PDV u iznosu od 21%.

Hrvatska

Za naše kupce iz Hrvatske, molimo vas da budete upoznati sa sledećim:

– Prilikom preuzimanja pošiljke naplaćuje se carinska stopa od 12% od vrednosti porudžbine. Potom se od iznosa porudžbine odbija iznos plaćene carine i na tako dobijeni iznos se primenjuje i plaća stopa PDV-a od 25%.

Molimo vas da ove informacije uzmete u obzir prilikom vaše kupovine. Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt stranice. Cenimo vaše razumevanje i hvala vam što birate Koshtana brend.

Srdačno,
Vaš Koshtana tim

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0