Bela Ljuba

NAJPRODAVANIJI MODEL KOSHTANA ATELJEA DOBIO JE SVOJ LETNJI IDENTITET. RASKOŠ POSTAJE PROZRAČNA, DOK SU DETALJI OD NAJFINIJEG BATISTA OD 100% PAMUKA SA PREPOZNATLJIVIM VEZENIM DEZENOM, ZAMENILI ČIPKU. PORUBI OD SVETLUCAVOG KONCA U BOJI PUDER ROZE, DOPRINOSE BAJKOVITOM IZGLEDU OVE HALJINE.

Haljina je sačinjena od 100% pamuka finog tkanja sa identičnom postavom, detaljima od 100% pamučnog batista i lamiranog svetlucavog konca u boji puder-roze.

*POJAS SE UZ OVU HALJINU DOBIJA GRATIS

*UKRASNI CVET sa fotografije može se naručiti uz haljinu po ceni od 1.700 RSD. Prilikom poručivanja, molimo vas da u napomeni navedete da želite dodati ukrasni cvet uz vašu haljinu.

Dragi kupci iz inostranstva, za informacije o mogućim carinskim taksama i dodatnim troškovima prilikom preuzimanja porudžbine, molimo Vas da posetite našu stranicu sa „Informacijama o carinama“.

22,680.00 rsd

Nema na zalihama

Opis

Informacije:

– Boja: bela

– Materijal:
– Lice haljine: 100% pamuk finog tkanja sa detaljima od 100% pamučnog batista sa “Broderie Anglaise” šarom
– Postava: 100% pamuk finog tkanja
– Svetlucavi konac u boji puder roze
– Odgovarajuci ukrasni štepani pojas

Veličina:

– Univerzalna veličina*
– Visina modela: 175 cm
– Dužina haljine: 155 cm
– Obim grudi: do 130 cm
– Dužina rukava:
– Dužina pojasa: 2 m

Konfekcijske veličine koje pokriva: 36 – 46

* Konfekcijske veličine su prikazane u svrhu lakšeg snalaženja, jer postoje odstupanja u zavisnosti od građe, stoga je preporučljivo voditi se dimenzijama prikazanim u centimetrima.

Detalji & Održavanje:

Pranje na 30°  |  Sušenje na ofingeru |  Ne peglati

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top
0